Εξοπλισμός

 - Alpigel SA Piccinno
Η πολυετής πείρα μας (από το 1983) μας έχει δώσει την απαραίτητη τεχνογνωσία να επιλέγουμε και να προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ( παγωτομηχανές, γρανιτομηχανές, βαφλιέρες, βιτρίνες, συσκευαστικές μηχανές) για την δημιουργία παγωτών και γλυκών. Έτσι έχουμε την λύση που χρειάζεται η σύγχρονη μονάδα, την τεχνογνωσία και την υποστήριξη που προσφέρουμε «απλόχερα» στους συνεργάτες μας. Θα χαρούμε να προσφέρουμε την γνώμη μας στην μελέτη σας ή την λύση σε τυχόν πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Η εταιρία μας σε συνεργασία με τους παρακάτω οίκους του εξωτερικού μπορεί να σας προσφέρει απάντηση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται για σωστές και οικονομικές λύσεις των απαιτήσεών σας.
Elmeco - Alpigel SA Piccinno

Elmeco

Η ιταλική αυτή εταιρία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1961 και με την πάροδο των χρόνων αναπτύχθηκε σε μια μεγάλη βιομηχανία με δυνατότητα να προσφέρει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει μια σειρά από μηχανές επεξεργασίας γρανίτας (γρανιτομηχανές) και μια επιπλέον σειρά για μηχανές επεξεργασίας μαλακού παγωτού (παγωτομηχανές)
Alpigel SA Piccinno1
Alpigel SA Piccinno2
Alpigel SA Piccinno3
Fic - Alpigel SA Piccinno

Fic

Η ιταλική αυτή εταιρία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της πριν εξήντα χρόνια. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους του είδους της & τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Η σύγχρονη τεχνολογία των προϊόντων της και η ποιότητα κατασκευής τους την κατατάσσουν στην κορυφή ανάμεσα στις εταιρίες του κλάδου της. Οι δυνατότητες που διαθέτει είναι απεριόριστες και είμαστε στην διάθεσή σας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.
Alpigel SA Piccinno4
Alpigel SA Piccinno5
Alpigel SA Piccinno6
Frigomat - Alpigel SA Piccinno

Frigomat

Η ιταλική αυτή εταιρία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της πριν από σαράντα χρόνια. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους του είδους της & τα προϊόντα της κυκλοφορούν σ'όλο τον κόσμο. Διαθέτει μια σειρά από μηχανές επεξεργασίας μαλακού και σκληρού παγωτού, ζαχαροπλαστικής και εστιατορίου. Η σύγχρονη τεχνολογία των προϊόντων της και η ποιότητα κατασκευής τους την κατατάσσουν στην κορυφή ανάμεσα στις εταιρίες του κλάδου της.
Alpigel SA Piccinno7
Alpigel SA Piccinno8
Alpigel SA Piccinno9