Παγωτό Φουντούκι (Nocciola) με αυγά

Σε σχέση με άλλα είδη παγωτού η διαφορά είναι ότι εδώ υπάρχουν και 20 κρόκοι αυγού. Έτσι το παγωτό θα έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από άποψη αύξησης όγκου ενώ θα είναι πιο βελούδινο.
ΣΥΝΤΑΓΗ

Φρέσκο γάλα πλήρες………………………γραμμάρια 6500

Ζάχαρη……………………………………….γραμμάρια 1500

Ιμβερτοζάχαρη…………………………….γραμμάρια 350

Κρέμα Γάλακτος………………………….γραμμάρια 500

Αυγά…………………………………………γραμμάρια 400

Φουντουκόπαστα………………………….γραμμάρια 700

Πηκτικό Alpigel Super…………………….γραμμάρια 50


Σύνολο…………………………………….γραμμάρια 10,000 (10 κιλά)


Χαρακτηριστικά του μείγματος

Λίπη Ζάχαρη RSML Συνολικά στερεά Κρόκοι

10,0% 17,6% 6,0% 37,0% 20


RSML = Στερεά υπολείμματα λίπους του γάλακτος